Toimitusehdot

MAKSUTAPOJA ON KAKSI;tilisiirto tai käteinen/nouto

Maksutapa on tilisiirto

TILISIIRTO

Tilisiirrolla maksettaessa lähetän sähköpostitse tilausvahvistuksen jossa on mukana maksussa käytettävät viitenumero ja tilinumero.

NOUTO

Tuotteen voi noutaa kemistä sovitusti. Maksuna käy vain käteinen.

Maksu on suoritettava 17 vrk kuluessa tai tilaus katsotaan peruuntuneeksi ja tilatut tuotteet menevät uudelleen myyntiin. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa ota yhteyttä sähköpostitse.

POSTIENNAKKO

Emme toimita tuotteita postiennakolla.

POSTIKULUT

Tilisiirtotilauksissa postikulut ovat 7,60€.
Lähetän tilauksen normaalina postipakettina jonka matkaa voi seurata seurantakoodilla ja posti vastaa kadonneista lähetyksistä.Poikkeuksena kirjeeseen mahtuvat lähetykset, joihin kuuluvat:
- yhden vyön tai hansikasparin tilaus, postikulut 2,00€
- yhden päähineen tai pipon tilaus, postikulut 1,20€.

Kirjeessä lähetettyjä tuotteita ei korvata mikäli lähetys katoaa matkalla, koska tavallisia kirjaamattomia kirjeitä on postin kautta mahdoton jäljittää.

150€ ylittävistä tilisiirtotilauksista emme peri postikuluja.

TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika on 2 - 20 arkipäivää siitä kun maksu näkyy Harajukun tilillä. Pidätämme kuitenkin oikeuden 30 arkipäivän toimitusaikaan, mikäli tuote on loppu varastosta.

MINIMITILAUSRAJA

Tuotteilla ei ole minimitilausrajaa.

TILAUKSEN PERUMINEN

Jos haluat syystä tai toisesta perua tilauksen ota yhteyttä sähköpostitse. Peruuttaessasi tai palauttaessasi tilauksen ei ole välttämätöntä ilmoittaa perumisen syytä.

Jos olet valinnut maksutavaksi maksun ennakkoon tilille maksamatta jättäminen peruuttaa automaattisesti tilauksen, olisi kuitenkin hyvä myös ilmoittaa perumisesta sähköpostitse jolloin saan tuotteen tai tuotteet heti uudelleen myyntiin.

PALAUTUSOIKEUS

Ellet ole täysin tyytyväinen sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeuden on tarkoitus turvata asiakkaan oikeus tutustua tuotteeseen ennen varsinaista ostopäätöstä, kuten normaalisti kaupasta ostettaessa. Tuotetta ei saa kuitenkaan alkaa käyttää, vaan palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikunnossa.

Palautustapauksissa ota mielellään ensin yhteyttä sähköpostilla, jotta tiedän, että on tulossa paketti takaisin. Ilmoita sähköpostilla tai lapulla paketin mukana onko kyseessä vaihto vai palautus sekä tilinumerosi. Rahat palautetaan pääasiassa noin 7 vrk aikana siitä kun paketti on saapunut takaisin, tai maksimissaan kuluttajasuojalain mukaisen 30 vrk aikana.


© MrWizard 2010